Torsdagen 1 Jun     Du har inga olästa brev.Du har inga nya forumssvar.
Du är inte inloggad
Dessa är de nuvarande medlemslajven i Sweden By Night.

[ Borås ]Vinterskymning
Vinterskymning är en levande rollspels krönika inom World of Darkness.
URL: http://swedenbynight.nu/
Anmäl dig Kontakta spelledningen
[ Jönköping ]Jönköping By Night: Blodsband
Jönköping stad har skakats av ett ökänt sabbatkrig, men nu verkar äntligen lugnet åter sänka sig över staden efter dess att Sabbaten halshuggits och nyligen förlorat många av sina män. Huskvarna stad uppskattas dock fortfarande som högst osäker, där en grupp amerikanska anarker slagit sig ned bland spillrorna efter Sabbaten och precis när vampyrbefolkningen börjat hämta andan och gör sig Jägarna påminda och knackar på nytt på Camarillans ytterdörr.
URL: http://blodsband.sverok.net
Anmäl dig Kontakta spelledningen
[ Stockholm ]Stockholm by Night , Kapitel III - Till början på slutet.
Det har stått där länge nu, men ingen kan riktigt komma ihåg när det sågs för första gången. Vissa påstår att det har stått där så länge det har funnits besläktade i Stockholm, Vissa påstår att det har stått där så länge det har funnits besläktade i Stockholm och att det speglar den makabra dansen mellan de odödliga, andra säger att det bara är ett schackparti som alla andra och ingenting annat. Teorierna är många, men ingenting vets med säkerhet. Klart är dock att det är några som spelar, ty pjäserna flyttas då och då, men ingen kan säga av vem. Städas det undan står det där ett par dagar senare, ibland precis som det var och ibland förändrat.

Själva brädet är gjort i enkelt trähantverk, men är svårt att placera i någon speciell period. Vissa tycker att det är något barnsligt, nästan infantilt över inexaktheten i rutmönstret och skärmärkena i träet, andra ser något barskt och hotande i de grovhuggna dragen. Pjäserna skiftar ofta och är stundom improviserade med knappar, småmynt och liknande, så pass att det ibland kan vara svårt att avgöra vad som föreställer kung och vad som föreställer bonde. Vissa av pjäserna är handgjorda och snidade i trä, ibland målade, ibland inte. Några av dem har varit med längre än andra och vissa paranoida betraktare tycker att de kan se likheter mellan vissa pjäser och figurer i staden, men de flesta avfärdar detta som nonsens. Hur skulle det se ut om man såg Jihaden i varje sak man inte kunde förklara, resonerar de och skakar på huvudet. Andra har försökt analysera spelet med matematiska formler och tjocka schackböcker, men vilka regler som än gäller till det här brädet så står dem inte att finna i någon schackbok. Lika ofta som man tycker sig kunna se exakt vad en av spelarna planerar kan man inte se någon rim eller reson i spelet över huvud taget.

Kvällen till ära kan man se något som är ganska sällsynt, säger de som vet; vit kung är inträngd i ena hörnet bakom en mur av bönder och svart avancerar aggressivt. Dessutom har det på något konstigt vis lyckats smyga sig in en svart pjäs bakom de vita leden som står precis bredvid kungen. Svart seger inom fem drag, säger schackvetaren utan någon tvekan i rösten; tidigare än så om det verkligen ska föreställa en svart pjäs som står bredvid kungen. Den har en gång varit vit, påpekar någon, men nu har någon svärtat den med öppen låga och sotet har till och med färgat av sig på kungapjäsen.

Ett omen, tänker några, men många skrattar. Ingen är dock villig att satsa pengar på att pjäserna kommer stå kvar som de gör nu imorgon…

URL: http://www.camarilla.se
Anmäl dig Kontakta spelledningen
[ Västerås ]Västerås by Night
Vampyrlajvet i Västerås.
Anmäl dig Kontakta spelledningen